Новини

Новини

Знайомтеся - Катерина Молодик!

Знайомтеся - Катерина Молодик! Заступниця директорки онлайн-юніту ліцею Educator, учителька української мови та літератури, Заслужений учитель України, Співавторка курсу «Українська мова, 8 клас» у Всеукраїнській школі онлайн, авторка освітніх подкастів у проєкті «Вчися вухами», співавторка посібника з української літератури 5 клас НУШ, авторка онлайн-уроків на власному Youtube-каналі.

Конкурс для вчителів «6-й клас НУШ – на 12 балів!»

Дорогі читачі! Журнал «Зарубіжна література в школах України» оголошує конкурс для вчителів «6-й клас НУШ – на 12 балів!». Надсилайте на конкурс власну розробку уроку з вивчення творів зарубіжної літератури у 6 класі. У журналі відкривається відповідна рубрика з однойменною назвою, у якій будемо друкувати ваші конкурсні роботи. 

Який він – СУЧАСНИЙ урок літератури?

Навіть десятки років тому важко було уявити собі вчителя (а поговорити хочеться саме про сучасних учителів), який би за своє професійне життя не побачив суттєвих соціально-політичних змін, які б спричинили і зміни освітніх підходів. Але це відбувалося раз на 20-40 років.Що можна сказати про сучасну освіту в умовах правового режиму воєнного стану? Освітній процес організовано зо очною, дистанційною або змішаною формами навчання. І за останні три роки кожен учитель вимушений був стати – «сам собі режисер».

Цикл вебінарів "ВЕСНЯНИЙ БУКЕТ" за програмою для 6 класу НУШ

Авторський колектив Ольги Ніколенко, часопис «Зарубіжна література в школах України», методичний портал «Світ філолога» підготували для вас унікальний курс із 5 вебінарів «ВЕСНЯНИЙ БУКЕТ». Його розроблено на підставі Державного стандарту середньої освіти (2020) і модельної навчальної програми «Школа радості» (2021) для 6 класу НУШ.

Вітаємо переможців та усіх учасників конкурсу «Панорама ідей: урок зарубіжної літератури»!

Вітаємо переможців та усіх учасників конкурсу «Панорама ідей: урок зарубіжної літератури»!Дякуємо за творчий підхід, майстерність, креативність! Всі учасники отримають сертифікати, а переможці – комплект вебінарів та дипломи!
Показано з 1 по 5 із 5 (1 сторінок)